Fedt design sælger, men...


TitanicBelfast.pngDer er ingen tvivl om at fedt design sælger. Du kommer ind på en hjemmeside og føler du dig hjemme, så er du klart motiveret til at blive længere tid. Hvad skal designet så udstråle? Når vi taler med kunder, så starter vi ikke med at diskutere om et design er pænt, flot eller fedt - men om det virker i forhold til målgruppen. Når Aldi f.eks. laver kataloger, som ikke er overdesignede er det fordi de gerne vil signalere lavpris. Når B&O bruger kassen på billeder, papir og opsætninger - så er det fordi signalet skal være dyrt, luksuriøst og lækkert. Designet tilpasses altså den målgruppe man vil kommunikere med.

Uanset hvilket CMS system du idag anvender, så kan ALT lade sig gøre. De tekniske muligheder på et website er ikke begrænset af “hvad der kan lade sig gøre”, men udelukkende begrænset af de evner, som du eller din IT-leverandør har - og det er jo fedt. For det betyder at du kan tilpasse dig design 100% til den målgruppe du vil kommunikere med. 

Godt design koster penge og derfor er der mange i markedet, som vælger at bruge de i tusindevis af designskabeloner, som findes på markedet - mange er rigtig flotte og rigtig gode, men ingen er lavet til din forretning - og er det vigtigt?

Vi synes det er vigtigt og vi arbejder derfor sammen med grafikere, designere og reklamebureauer, som konstant udfordrer kunden i forhold til strategi, kommunikation og ikke mindst målgruppen. Vi leverer også løsninger, som er baseret på skabeloner - men der er naturligvis forskel.

Når man kigger på de sites vi har produceret, så kan man altid diskutere om man kan lide dem eller ej, men ingen de websites vi har leveret er skabt efter hvad VI synes er pænt, men efter hvad der virker for vores kunder. Det design som virker, er det design, som giver websiden troværdighed - både i forhold til ejer af website og ikke mindst hans kunder - og de websites, som er bedst er dem som reelt konverterer besøgende til kunder.

LGO arbejder sammen med flere grafikere, som bl.a. vælger os som løsningsleverandør (heldigvis) - ikke på grund af Kentico CMS (selvom vi synes det også er god grund!) - men primært fordi vi er istand til at implementere et hvilket som helst design, som en kunde ønsker. Det er alt fra navigation, menuer, billeder, indhold, skrifter - alt.

Mere end 18.000 kunder har idag Kentico CMS løsninger og de spænder ligefra Chiquita til O2 og McDonalds, Gibson og Mazda. 

[Klikker du på billedet, kommer du ind på Titanic museet i Belfast - super fedt design, super fedt website og alt lavet i Kentico CMS.]