Internationalt netværk

Når du arbejder sammen med LGO arbejder du sammen med både os og en lang række internationale partnere. Det er fordi vores forretningsmodel er baseret på følgende:

  • Vi lærer dig at kende, forstår din forretning og de mål, som du skal opnå!
  • Vi udarbejder, sammen med en grafiker, dit design, så det opfylder din strategi og de forretningsmæssige objektive kriterier!
  • Vi udarbejder Mockups - som er modeller af hvordan dit website kommer til at se ud, når det engang er færdigt.
  • Vi baserer din løsning på enten Kentico CMS eller udvikling helt fra bunden - alt efter hvad der er bedst - både økonomisk, teknisk og ikke mindst i forhold til din forretning.
  • Vi sourcer hos RadixWeb i Ahmedabad i Indien - helt åbent, helt ærligt og du vil kunne se i dit tilbud, hvordan alt er nedbrudt i elementer, som prissættes ift. til dig!
  • Vi projektleder og kommunikerer i en velstruktureret form til dig, så du hele tiden ved hvad der sker, hvornår det sker og hvorfor det sker - i det omfang du ønsker at være informeret og i det omfang vi har brug for dine input.
  • Vi leverer altid til tiden og til aftalt økonomi.

Det internationale netværk er fedt fordi det giver dig adgang til et kæmpe resurseapparat og det giver dig tryghed for at løsningen dels implementeres til tiden, men også at du altid kan vælge en anden leverandør end LGO - hvis du nogensinde skulle få brug for det!

Det internationale netværk er endda endnu større - for LGO er Kentico Gold partner - det betyder at vi har gennemgået undervisning, kurser, seminarer m.v., som sikrer at vi er helt up-to-date med viden om Kentico, men også at vi har et netværk (stort) af andre Kentico partnere i hele Europa.

Det internationale netværk gør også at vi leverer løsninger i andre lande, markeder. Danmark er fedt, men Danmark er lille - så når vores forretning interesserer sig mere for globale netværk end for lokale, så er det ikke for at være store-i-slaget, men fordi langt de fleste kunder har ønsker om at kunne sælge/servicere andre markedet også.

Vi arbejder hele tiden sammen med oversættere - bl.a. i Australien, Spanien, Frankrig - da vi leverer (design og tryk) til bl.a. ITTO i Yokohama, som er en del af FN. Vores forretning er også baseret på en række lokale samarbejdspartnere - som hver især er specialister i design og kommunikation - vi kalder dem LGO Re-sellere - altså forretninger, som sælger vores ydelser til deres kunder.