Teknologi

Som du måske allerede har bemærket, så arbejder LGO med IT/Web udvikling. Som du måske også har lagt mærke til, så har vi valgt at arbejde med .NET baseret teknologi (udover IOS/Android). Det er et meget aktivt tilvalg. Vi henvender os til virksomheder og vi interesserer os dybest set mere for forretning end for teknologi. De ydelser vil leverer skal understøtte vores kunders forretning. Systemer skal let kunne integreres med hinanden og udviklingen skal være understøttet af kommercielle ønsker. Vi mener at Microsoft teknologi er så integreret i mange forretningssystemer, som f.eks. ERP og CRM systemer, at det er fornuftigt, at udvikle i .NET. Antallet af .NET udviklere i verden er stort og universiteter leverer nye store årgange hele tiden. Det sikrer både dig og vores andre kunder. Kentico CMS er et såkaldt Closed Source system, som modsat Open Source systemer er udviklet og ejet af en virksomhed, nemlig kentico CMS. Der er ingen tvivl om at Open Source systemer har en berettigelse i markedet og at tusinder af ildsjæles interesse i Open Source er en styrke - men det er også en svaghed.

Kentico CMS har idag mere end 18.000 websites i luften og er derfor en solid partner, som man kan regne med - også i fremtiden. Det er vi sikre på - men for at være endnu mere sikre, så tilbyder Kentico faktisk adgang til kildekoden og derved deres hjerteblod. Alt er dokumenteret!

Når mange vælger Open Source så er det ofte prisen, som er afgørende - men helt ærligt. Det dyreste er ikke altid licensen. Oftest er det den udvikling og implementering, som hver enkelt kunde naturligvis ønsker. De billigste Kentico Licenser starter omkring 6.000,- kr. og det er for et CMS system med alt hvad hjertet begærer. Når Københavns kommune f.eks. har valgt at udvikle deres website i et Open Source system til flere millioner kroner er det næppe fordi softwaren er gratis. Der kan lægge særlige bevæggrunde bagved, men også politiske grunde kan spille ind.

Når du samarbejder med LGO og derved også vores partnere er det din garanti for at din software virker - også i fremtiden!

Vi glæder os til at levere din næste løsning!