Samarbejdspartnere

Vi arbejder gerne sammen med dygtige, professionelle og seriøse partnere og leverandører. Noget af det, som vi sætter stor pris på er at levere højeste kvalitet, til tiden og til aftalt pris. Har du et produkt og/eller en service, som du mener kan være interessant at samarbejde om, så er du altid velkommen til at kontakte os på 60 14 30 36 eller mre@lgo.dk.

Har du lyst til blive en del af vores forhandlernetværk, så er du naturligvis hjertelig velkommen. Vi er sikre på, at samarbejdet vil være interessant for begge parter. Vores forretningsmodel er enkel - arbejder du hårdt og målrettet, så er der også penge at tjene. Sammen kan vi mere end hver for sig.

Kombinationen af verdens bedste CMS, outsourcing til Indien og dansk salg/projektledelse er fantastisk. Du skulle tage og prøve det. Som LGO forhandler bestemmer du selv hvornår vi skal byde ind med vores ekspertise. Hvis du vil koncentrere dig om det grafiske design, så overtager vi gerne derfra. Ønsker du at vi skal overtage alt - så gør vi det loyalt overfor dig. Vi glæder os til samarbejdet!