RadixWeb

Samarbejdet med RadixWeb blev etableret i 2010 og siden har samarbejdet udviklet sig til et både tæt forretningsmæssigt samarbejde, men også et næsten personligt venskab, mellem ledelserne i LGO og RadixWeb. RadixWeb har omkring 350 udviklere ansat på kontoret i Ahmedabad og der er travlt. Udover at udvikle skræddersyede løsninger til kunder i hele verden, er det også RadixWeb som er ansvarlig for OnPrintShop.

LGO er regelmæssigt på kontoret i Ahmedabad og ofte i længerevarende perioder. Det er dels ifb. med projekter, men også ifb. med den fælles forretningsudvikling, som vi har. RadixWeb er en enestående IT virksomhed - i et land, hvor det er svært at finde nogen, som siger “nej” til noget som helst der er penge i, er RadixWeb et utroligt vestligt orienteret firma - både i deres tilgang til opgaven og processen, men også i deres kulturelle forståelse på vores forskelligheder.

LGO repræsenterer RadixWeb i Norden. Det betyder at vi håndterer alle kontakter i Norden uanset om de kommer ind via LGO eller direkte fra RadixWeb.